√آموزش تعمیرات موبایل

 

021-66925701

 

0935-1307099

آموزشگاه فنی حرفه ای مهیا صنعت

جریان کشی گوشی چیست؟

قبل از این که به روش جریان کشی گوشی خاموش بپردازیم، ابتدا توضیح مختصری درباره جریان کشی گوشی می دهیم. همانطور که گفتیم جریان کشی برای تعمیرات موبایل از اهمیت بالایی برخوردار است. از طریق جریان کشی موبایل می توانید خرابی قطعه را تشخیص دهید. با استفاده از تست جریان کشی گوشی، می بینیم که هر گوشی تحت شرایط مختلف چه مقدار جریان دارد. اگر جریان گوشی نرمال باشد یعنی گوشی مشکلی ندارد اما ناهنجاری در جریان گوشی خبر از خرابی قطعات آن می دهد. تشخیص خرابی قطعات گوشی از طریق جریان کشی یکی از فعالیت های تخصصی در حوزه تعمیرات الکترونیک و تعمیرات موبایل است.

جریان کشی گوشی موبایل

دوره تعمیرات موبایل آموزشگاه مهیاموبایل جامع و کامل می باشد به این صورت که تمامی مطالب سخت افزار و نرم افزار تمامی برندهای آیفون سامسونگ هوآوی و… به صورت صفر تا صد آموزش تعمیرات موبایل  می شود و بعد از گذراندن این دوره شما نیز به دوره دیگری ندارید و با حمایت و پشتیبانی اساتید و آموزشگاه می توانید وارد بازار کار شوید.یکی از ویژگی های مهیا صنعت که این آموزشگاه قدیمی را از دیگر آموزشگاه ها متمایز کرده است پشتیبانی و حمایت آموزشگاه مهیاموبایل ازکارآموزان خود می باشد از جمله پشتیبانی ها میتوان به تعمیرات رایگان گوشی کارآموزان ، پشتیبانی و راهنمایی قبل از کلاس و بعد از کلاس و حتی بعد از دوره ، استفاده از تجهیزات و امکانات و فضای آموزشگاه برای تعمیرات گوشی کارآموزان و… اشاره کرد.

تست جریان کشی

حالت اول: در این حالت گوشی شما به منبع تغذیه وصل میشود ولی زمانی که دکمه پاور را میزنید هیچ عکس العملی نسبت به تغییر مقدار جریان دیده نمیشود. هنگامی که با چنین مسئله ای روبه رو شدید، ابتدا دکمه پاور را چک کنید که از نظر ظاهری سالم باشد و اتصال روی برد برقرار باشد. سپس شارژر را به گوشی وصل کنید و به کمک مولتی متر ولتاژ پایه کلید را اندازه گیری کنید و باید ولتاژی تقریباً هم اندازه ولتاژ باتری باشد.(بین 3.5 الی 4 ولت) در صورتی که این اندازه ولت نبود مسیر بین کلید پاور و آی سی تغذیه و همچنین تا مسیر باتری را به کمک نقشه شماتیک چک کنید. بعضی مواقع پیش می آید که با اتصال شارژر گوشی شارژنمی شود و یا علامت شارژ ظاهر نمی شود.

حالت دوم: جریان کشی پیش از فشردن دکمه پاور، این حالت معمولا برای گوشی های آب خورده اتفاق می افتد. که به علت سولفاته شدن یا کثیفی یا وجود قلع در قسمتهای مختلف برد گوشی، باعث اتصال میشود و باعث جریان کشی میشود. در این حالت ابتدا برد گوشی را توسط مایع اولتراسونیک و تینر شستشو دهید تا سولفته ها و جرم گرفتگی های ناشی از آبخوردگی از بین رود. اگر باز هم جریان کشی را مشاهده کردید، کلیه اتصالات مربوط به دوربین، LCD،شارژ، هندزفری، سیم کارت و… را جدا میکنیم و مجدداً اگر مشکل برطرف نشد مسیر کانکتور ها را هم چک میکنیم. در بیشتر مواقع این شکل جریان به صورت داغ شدن قطعه خود را نشان میدهد، قطعه را از برد جدا کنید و سپس دوباره اتصال را بررسی کنید. در صورت برطرف شدن باید قطعه را تعویض کنیم.حالت سوم: در این حالت بعد از فشردن کلید پاور گوشی روی یک جریان بالای ثابت باقی میماند(معمولاً بالاتر از 0.15A) و موبایل روشن نمیشود. دراین حالت نیز ، قطعه معیوب داغ میشود و باید تعویض شود. معمولاً این خرابی ها بیشتر شامل آی سی های تغذیه، PF،آی سی Light ،آی سی EMMC میباشد. در بعضی از حالات گوشی قبل از پاور جریان کشی دارد و بعد از پاور جریان کشی بیشتر می شود در این حالت در بیشتر مواقع مشکل از آی سی PF میباشد.حالت چهارم: گوشی به صورت اتصال باشد و جریان کشی داشته باشد. در این حالت بعد از فشردن کلید پاور، کلیه جریان محدود شده منبع تغذیه به وسیله گوشی کشیده میشود. در این حالت ابتدا باید به سراغ آی سی هایی که مستقیم به جریان باتری متصل اند برویم، مثل آی سی های PF ،آی سی تغذیه، آی سی wifi و رگلاتورهای مسیر که از ولتاژ باطری استفاده می شود. چنانچه در صورت برداشتن قطعه یا آی سی اتصال برطرف شد باید، باید آن را تعویض کنیم. حتی در بعضی از مواقع قطعات کوچکی مانند خازن یا مقاوت نیز باعث اتصال میشوند که باید از مدار حذف شوند یا جایگزین گردند. در بعضی مواقع در اثر ضربه خوردن گوشی باعث پریدگی

قطعه و یا وجود قلع اضافی یا خم شدن شیلد برد نیز از جمله عوامل اتصال کوتاه شدن گوشی در جریان کشی میباشد.حالت پنجم: حالتی است که بعد از فشردن کلید پاور روی یک جریان ثابت قرار میگیرد که در اصطلاح به آن جریان کشی لحظه ای میگویند و این مقدار برای گوشی ها و جریان های مختلف متفاومت است. برای مثال جریان 0.01 ثابت ممکن است علت خرابی از آی سی RF باشد، در جریانهای 0.01 الی 0.04 ممکن است از cpu  باشد، در جریانهای 0.03 الی 0.06 احتمال خرابی آی سی تغذیه و SMD های مرتبط باشد، در جریانهایی با اندازه 0.08 الی 0.15 بیشترین احتمال مربوط به آی سی EMMC یا هارد میباشد. در بعضی مواقع نیز جریان کشی لحظه ای بعد از فشردن کلید پاور وجود دارد و بعد از رها کردن آن جریان صفر میشود، که میتواند علت نرم افزاری یا آی سی هارد نیز باشد.

دوره های آموزشی

مقالات کاربردی

ورود به باشگاه کارآموزان

برای ورود حتما نام کاربری و رمز عبور را وارد کنید

نکته: نام کاربری و رمز کد ملی شما می باشد