√آموزش تعمیرات موبایل

 

021-66925701

 

0935-1307099

آموزشگاه فنی حرفه ای مهیا صنعت

صفر تا صد تعمیرات دوربین مداربسته رایگان

فهرست مطالب

امروزه دوربین مداربسته یا همان CCTV یکی از پرکاربرد ترین لوازم امنیتی محسوب می شود و نمونه های مختلف آن را می توان در فروشگاه ها، مراکز خرید، اداره جات و تقریبا هر مکانی یافت. خیلی از سارقین با دیدن دوربین مداربسته در محلی از سرقت منصرف می شوند و خیلی ها هم با فیلمی که از آنها ثبت شده گرفتار می شوند. از این رو می توان گفت اهمیت استفاده از انواع دوربین مداربسته بسیار زیاد است و نیاز اولیه هر مکانی برای تامین امنیت می باشد. در مقاله پیش رو، ابتدا انواع دوربین مداربسته و دستگاه های DVR و NVR را بررسی می کنیم، سپس نکات مهم برای خرید دوربین مداربسته را در اختیارتان قرار می دهیم تا در صورت لزوم بتوانید بهترین گزینه را با توجه به بودجه و سطح انتظارات تان انتخاب نمایید.همچنین به بررسی روش های ورود به این شغل و آموزش نصب دوربین مداربسته می پردازیم

آموزش نصب دوربین مداربسته

انواع دوربین مداربسته

بحث دوربین مدار بسته بحث پیچیده ای نیست؛ طبیعتاً تنوع انواع دوربین مداربسته در بازار بسیار زیاد است اما با یک شناخت کلی در مورد آن ها به سادگی می توانید گزینه مورد نظر را انتخاب کنید. مهم ترین راهنمایی برای خرید دوربین مداربسته، در نظر گرفتن بودجه و توقع تان از دوربین (کیفیت، کارایی در محیط تاریک، مقاومت در برابر شرایط محیطی و …) می باشد. امروزه ۲ نوع دوربین مدار بسته در بازار وجود دارد که شامل دوربین های آنالوگ و دوربین های تحت شبکه (دوربین مداربسته دیجیتال) می شوند. در ادامه این 2 مورد را به صورت کامل بررسی می کنیم.

دوربین های آنالوگ

این دسته نسل اول دوربین های مدار بسته است که خود به ۲ گروه آنالوگ قدیمی و آنالوگ نسل جدید تقسیم می شود. در هر دو گروه صدا و تصویر با دو کابل منتقل می شود. کابلی که به صورت متداول برای این دسته از دوربین ها مورد استفاده قرار می گیرد کواکسیال RG59 است اما با توجه به شرایط، انتقال تصویر با کابل های مختلف نیز امکان پذیر خواهد بود. همانطور که از اسم این نوع از دوربین مداربسته پیداست عملکرد صحیح آن مشروط به نبود نویز روی خطوط سیم انتقال دهنده است. این امر باعث حساسیت دوربین ها و کاهش کیفیت تصویر آن می شود.

دوربین های تحت شبکه IP

دوربین های تحت شبکه یا دوربین های IP همانطور که از نامشان پیداست بدون استفاده از سیم انتقال دهنده تصاویر و اطلاعات فعالیت می کنند. یعنی در همان ابتدا که تصویر در دوربین ثبت می شود، اطلاعات برای دستگاه گیرنده آن که NVR نام دارد (مانند DVR برای مداربسته های آنالوگ) ارسال شده و پس از رمزگشایی در دستگاه NVR به تصاویر واضح تبدیل می شوند.

همانطور که گفته شد کارایی دستگاه NVR (ضبط کننده شبکه ای ویدیو) همانند DVR است. تنها تفاوت این دو مدل در نحوه عملکرد آنهاست. بر خلاف DVR که نصب و راه اندازی آن بسیار ساده است، برای راه اندازی NVR به مفاهیم کامپیوتر و شبکه نیاز داریم. در واقع NVR مرکز شبکه در نظر گرفته می شود و نحوه شبکه کردن آن با دوربین ها با توجه به شرایط انجام می گیرد.

قیمت این سیستم نسبت به دستگاه DVR آنالوگ بیشتر است و دلیل آن به خود دوربین ها باز می گردد. دوربین های تحت شبکه عموماً دارای یک سیستم عامل کوچک هستند که آنها را تبدیل به کامپیوتر می کند که این امر اجازه ورود دوربین به شبکه را می دهد. این سخت افزار باعث تفاوت قیمت فاحش بین مداربسته های آنالوگ با تحت شبکه شده است.

دستگاه دی وی آر DVR

سیستم DVR مستقل از کامپیوتر را دی و آر استندالون می نامند. این دستگاه که معمولا در اندازه های متفاوتی در ابعاد دی وی دی پلیر تا کیس کامپیوتر در بازار موجود است بر حسب نیاز می تواند کوچک یا بزرگ و با قابلیت های متفاوت باشد. از آنجا که این سیستم بطور خاص برای ذخیره و کنترل دوربین های مداربسته طراحی شده است استفاده از آن در مقابل نوع کارت کامپیوتر دی وی آر ترجیح داده شده و توصیه میگردد.

همانگونه که اشاره گردید تعداد کانال DVR  ها از روی تعداد ورودی تصویر تعیین می شود حال آنکه دی وی آر ها می توانند دارای تعداد کانال متفاوت ورودی برای صدا باشند. در بازار این دستگاه ها ممکن است هیچ ورودی صدا نداشته باشند و یا یک یا چند ورودی صدا در آنها تعبیه شده باشد. معمولا دستگاه های دی وی آر ، یک port برای لن LAN شبکه دارند که به منظور ارتباط با شبکه داخلی یا اینترنت و بخصوص در  مبحث انتفال تصویر روی اینترنت استفاده می شود.

قابلیت های دی وی آر ها DVR

-هشدار قطع یا خرابی دوربین
-قابلیت حسگر حرکت Motion Detection
– قابلیت ضبط تصاویر با فرمت های مختلف و کیفیت های متفاوت
-ارتباط LAN یا Dial Up
-هشدار حرکت از طریق ایمیل
-امکان ارتباط با FTP
-کنترل از طریق وب
– شمارنده ورود و خروج Counter
-تنظیم نور در نور شدید یا تاریکی مطلق
-زبان های سیستم (فارسی و …)

NVR چیست ؟

 

دستگاه کنترل و ذخیره سازی تصاویر دوربین های مداربسته تحت شبکه IP را Network Video Recording یا به اختصار NVR می نامند. این دستگاه بر مبنای کنترل دوربین های شبکه طراحی شده و مدل های مختلف آن در ابعاد مختلف موجود است. این سیستم امکان کنترل دوربین های IP و ذخیره سازی تصاویر آنها را فراهم می کند. وظایف عمده ان وی آر ها همانند دی وی آر ها بوده و قابلیت های نسبتا مشابهی را دارا می باشند. تفاوت ها تنها در بکارگیری و نحوه ارتباطشان با دوربین هاست.

برخلاف DVR ها که اتصال تصویر و صدا را بسادگی فراهم کرده اند نحوه اتصال در NVR ها تابع مستقیمی از مفاهیم شبکه های کامپیوتریست. NVR در واقع مرکز اتصال شبکه بشمار می رود و سیاست های اتصال در شبکه بر حسب نیاز با توجه به الگوی شبکه متفاوت خواهد بود.

یادگیری دوربین مدار بسته

بسیاری از افراد برای یادگیری مهارت های این شغل به مطالعه کتاب ها و جزوات آموزشی یا مشاهده ویدئوهای آموزشی بسنده می کنند. گروهی دیگر مدت زمانی را به شاگردی نزد نصاب دوربین مدار بسته می پردازند.

با توجه به تخصصی بودن نصب دوربین های مدار بسته این روش ها در صورتی که قصد ورود به بازارکار و درآمدزایی از این شغل را دارید توصیه نمی شود. زیرا نصب دوربین مستلزم رعایت نکات بسیاری است که که به طور کامل و تخصصی در این روش های یادگیری ارائه نمی گردد.

آموزش نصب دوربین مداربسته از طریق دوره آموزشی

دوره آموزش صفر تا صد دوربین مدار بسته یکی از دوره های کوتاه مدت و زود بازده مهیاصنعت است که باتوجه به نیاز امروزه جامعه به امنیت ، بازار کار بسیار خوبی دارد شما بعد از اتمام دوره ، برای آزمون فنی وحرفه ای معرفی میشوید بعد از آزمون کتبی و قبولی در آن ، در آزمون عملی که به شما اعلام میگردد شرکت میکنید و مدرک معتبر قابل ترجمه از سازمان فنی وحرفه ای کل کشور میگیرید.

در صورتی قصد ورود به بازار کار دوربین مدار بسته را دارید و می خواهید به صورت حرفه ای در این شغل به فعالیت بپردازید توصیه می کنیم بهترین آموزشگاه دوربین مدار بسته را شناسایی کرده و در دوره های آن ثبت نام نمایید.

در دوره های آموزش دوربین مدار بسته ضمن آموزش تخصصی این فرصت برای شما فراهم شده است تا به صورت عملی و در کارگاه هایی مجهز و نزدیک به محیط واقعی کار و زیر نظر اساتید متخصص و حرفه ای به نصب دوربین پرداخته و با صفر تا صد نکات نصب انواع دوربین آشنا شده و خود را برای ورود به بازار کار آماده نمایید.

ضمن اینکه در پایان این دوره ها مدرک معتبر فنی حرفه ای به شما ارائه شده و می توانید برای سازمان ها، کارخانجات، فروشگاه ها، بیمارستان ها و غیره رزومه ارسال کرده و به استخدام آنها در آیید.

یکی از بهترین راه ها برای یادگیری نکات مختلف مربوط به آموزش دوربین مدار بسته شرکت در دوره های آموزشی این کار می باشد.آموزشگاه هایی هستند که در زمینه نصب دوربین مداربسته زیر نظر سازمان فنی و حرفه ای آموزش می دهند و پس از گذراندن دوره مدرک معتبر فنی و حرفه ای را به کارآموزان ارائه می کنند.

آموزشگاه مهیا دوره های تخصصی  از جمله آموزش تعمیرات پکیج ، آموزش نصب پکیج ، آموزش تعمیرات لوازم خانگی ، آموزش نصب دوربین مداربسته و …  همچنین دوره های تعمیراتی مانند آموزش تعمیرات موبایل را با هدف یادگیری تخصصی کارآموزان و ویژه بازار کار برگزار می کند. برای شرکت در دوره ها و همچنین دریافت مشاوره رایگان با شماره 66925701-021 تماس بگیرید.شما همچنین می توانید فرم زیر را نیز تکمیل و ارسال نمایید تا کارشناسان مهیا صنعت دراولین فرصت با شما تماس بگیرند.

ثبت نام در دوره های آموزشی مهیاصنعت

دوره های آموزشی

مقالات کاربردی

ورود به باشگاه کارآموزان

برای ورود حتما نام کاربری و رمز عبور را وارد کنید

نکته: نام کاربری و رمز کد ملی شما می باشد